Antena 3 CNN Actualitate Apa Nova, pregătită să intervină în urma avertizărilor emise de ANM

Apa Nova, pregătită să intervină în urma avertizărilor emise de ANM

Ca urmare a avertizărilor meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie, echipele operaționale Apa Nova sunt mobilizate proactiv în teren pentru a interveni imediat în zonele potențial afectate având în vedere cantitățile importante de precipitații prognozate pentru Municipiul București în data de 25.06.2020. 

Apa Nova, pregătită să intervină în urma avertizărilor emise de ANM
Sursa foto: Hepta
26 Iun 2020   •   00:30

Pentru a limita impactul local al precipitațiilor cu caracter torențial, Apa Nova intervine cu 12 hidrocurățitoare, 33 autoutilitare şi echipamente de pompare şi 95 de specialiști. Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele depresionare (cunoscute ca fiind sensibile).

În cazul în care se doreşte transmiterea unei sesizări către Apa Nova, bucureştenii pot contacta operatorul reţelei de canalizare la:
021.207.77.77 - Call Center:
prin live-chat pe site-ul companiei la : https://www.apanovabucuresti.ro/contact
prin aplicația mobilă Apa Nova: 
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.apanovabucuresti.app&hl=en
AppStore: https://apps.apple.com/ro/app/apa-nova-bucuresti/id1466080435

Apa Nova, pregătită să intervină în caz de inundații

Din 2000, Apa Nova și-a asumat responsabilitatea gestionării resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice din Municipiului București. În cei aproape 20 de ani, sistemul de alimentare cu apă și de canalizare a fost reabilitat, modernizat și dezvoltat conform celor mai bune practici industriale în domeniu, realizări care se traduc prin investiții care depășesc 500 de milioane de euro până în prezent.

Zi de zi, echipele Apa Nova lucrează dedicat și depun eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă și canalizare în condiții de calitate și de siguranță.

×
Subiecte în articol: avertizare inundatii
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close