Antena 3 CNN Actualitate Apa trece, România rămâne. Uniţi, îi putem ajuta pe cei în nevoie. Tone de ajutoare au ajuns deja la sinistraţi

Apa trece, România rămâne. Uniţi, îi putem ajuta pe cei în nevoie. Tone de ajutoare au ajuns deja la sinistraţi

Apa trece, România rămâne. Uniţi, îi putem ajuta pe cei în nevoie. Tone de ajutoare au ajuns deja la sinistraţi
de O.P.    |    13 Sep 2013   •   10:30
Apa trece, România rămâne. Vă chemăm să ne fiţi din nou alături într-un demers de suflet. Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 vin în sprijinul sutelor de sinistraţi din Galaţi. Oamenii de acolo au nevoie de motopompe şi utilaje pentru curăţarea albiilor colmatate şi a gospodăriilor, dar şi de apă, pâine şi hrană. Deja, la apelul Fundaţiei, au răspuns companii mari, parteneri tradiţionali în astfel de situaţii.

În campania "Apa trece, România rămâne" s-au alăturat deja foarte multe societăţi comerciale dar şi oameni simpli.


  
Oamenii din zonele inundate au nevoie de motopompe şi utilaje cu care să cureţe şanţurile colmatate şi casele pline de nămol. Prin campania Fundaţiei Mereu Aproape toate alimente, lucrurile de strictă necesitate sau banii donaţi vor ajunge la cei care au nevoie de ajutor.

Primele ajutoare au şi sosit în localităţile inundate, aproape de miezul nopţii.

Campaniei "Apa Trece, România Rămâne" s-au alăturat până acum companiile Carrefour, Coca Cola, Blue River, Profi, Terapia Cluj-Napoca, Savoria. O parte a transportului a fost asigurată de voluntari din cadrul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă. Dacă vreţi să întindeţi o mână de ajutor localnicilor din satele gălăţene afectate de inundaţii puteţi intra pe site-ul fundatiamereuaproape.ro.

×
Subiecte în articol: inundatii romania
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close