Antena 3 CNN Actualitate Apar nume noi în dosarul proxeneţilor - omul de afaceri clujean Claudiu Aldea

Apar nume noi în dosarul proxeneţilor - omul de afaceri clujean Claudiu Aldea

Apar nume noi în dosarul proxeneţilor - omul de afaceri clujean Claudiu Aldea
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iul 2011   •   20:16

Procurorii aduc noi stenograme în dosarul proxeneţilor care aduceau minori pentru oameni de afaceri. Afaceristul clujean Claudiu Aldea apare în interceptările telefonice, pe când plănuia o petrecere împreună cu germanul Klaus Zander. Un maramureşean se dădea drept preot pentru a-i convinge pe băieţi să treacă pe la el, iar directorul OTV îşi ameninţa proxenetul că va face dezvăluiri senzaţionale. De la distracţii nu lipsea fotbalistul rapidist Doru Bratu.

Omul de afaceri clujean, Claudiu Aldea, plătea sume impresionante de bani pentru relaţii homosexuale, susţine procurorul de caz. Acesta participa şi la petrecerile organizate de germanul Klaus Zander.

Maramureşeanul Ştefan-Ovidiu Nastai pretindea că este preot, pentru a atrage băieţii în dormitorul său. Obişnuia să-i plătească şi să le ofere diverse bunuri.

Un alt personaj din acest dosar, fundaşul rapidist Doru Bratu era foarte apreciat la petrecerile gay, reiese din ultimele interceptări.

Procurorii au la dosar şi un schimb de sms-uri în care directorul OTV, Doru Iuga, îl ameninţa pe proxenetul Andrei-Marius Staicovici.

Unul dintre proxeneţii anchetaţi în dosar este internat în spital, susţine sora acestuia. Ea acuză poliţiştii că l-ar fi maltratat.

Doru Iuga şi ceilalţi acuzaţi din dosarul de proxenetism şi acte sexuale cu minori ar putea petrece următorii 15 ani în închisoare.

 


×
Subiecte în articol: om de afaceri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close