Antena 3 CNN Actualitate Apariţie de senzaţie a omului de afaceri Gheorghe Stelian. Denunțătorul din Dosarul Retrocedărilor, la volanul unui bolid de un sfert de milion de euro

Apariţie de senzaţie a omului de afaceri Gheorghe Stelian. Denunțătorul din Dosarul Retrocedărilor, la volanul unui bolid de un sfert de milion de euro

Apariţie de senzaţie a omului de afaceri Gheorghe Stelian. Denunțătorul din Dosarul Retrocedărilor, la volanul unui bolid de un sfert de milion de euro
27 Mar 2017   •   09:06

Apariţie de senzaţie a omului de afaceri Gheorghe Stelian. Paparazzi l-au surprins pe principalul denunţător din Dosarul Retrocedărilor, supranumit regele spagilor, la volanul unui autoturism de un sfert de milion de euro.

Cel mai probabil, după ce a scăpat definitiv de problemele cu legea, Gheorghe Stelian şi-a făcut cadou un bolid de lux pentru care a plătit 250 de mii de euro.

Autoturismul proastăt achiziţionat de Gheorghe Stelian este un Bentley nou-nouţ a cărei valoare poate ajunge la 250 de mii de euro. Şi că toată lumea să ştie că frumuseţea pe patru roţi este a lui, Stelu 'a înmatriculat o cu numărul DDS, la fel ca o altă maşină de lux pe care omul de afaceri o deţine. Un Porsche Panamera, dar pe care acum îl conduce iubita lui.

De altfel, Bentleyul nu este singura maşină de lux din colecţia lui Stelu. Omul de afaceri, devenit cunoscut presei mai ales prin denunţurile făcute în dosarul rerocedărilor ilegale cu prejudiciu de zeci de milioane de euro, deţine în garajul personal şi un AUDI A8. O altă bijuterie pe patru roţi, de culoare neagră a cărei valoare de catalog se apropie de 50 de mii de euro.

Gheorghe Stelian a avut un rol determinant în stabilirea circuitului spăgilor în "Dosarul Retrocedărilor". Beneficiar al unor despăgubiri de peste 100 de milioane de euro, le-a povestiti anchetatorilor despre înţelegerile făcute cu Dorin Cocoş, Sergiu Diacomantu, fost vicepreşedinte al ANRP sau Alina Bica şi a explicat pe ce trasee au circulat şpăgile de milioane de euro.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Stelian bolid
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close