Antena 3 CNN Actualitate (P) Apartamente noi și moderne pe malul lacului Pipera cu rate la dezvoltator. Ești gata să te muți? Alege H Pipera Lake!

(P) Apartamente noi și moderne pe malul lacului Pipera cu rate la dezvoltator. Ești gata să te muți? Alege H Pipera Lake!

Să te muți într-un apartament nou necesită foarte mult research de făcut înainte pentru a avea toate informațiile cu privire la zonă, complex, servicii și beneficii oferite.

(P) Apartamente noi și moderne pe malul lacului Pipera cu rate la dezvoltator. Ești gata să te muți? Alege H Pipera Lake!
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2020   •   11:45

Fără îndoială vei lua în considerare apartamente în blocurile noi, care oferă avantajul de a primi locuința la cheie. Un benefiu major pentru foarte mulți dintre noi este faptul că te poți muta rapid, fără a trebui să mai treci prin procesul renovării, costisitor și de lungă durată. Într-un apartament în bloc nou instalația electrică și sanitară nu trebuie schimbate, ai izolație termică exterioară, centrală termică inclusă. Dacă mai pui și oportunitatea de a locui într-un complex rezidențial unde ai toate serviciile incluse, atunci ai găsit jackpotul.

Ansamblul rezidențial Pipera Lake este cel mai amplu proiect rezidențial al Hagag Development Europe. În 2020, dezvoltatorul a câștigat premiul Investitorul Anului în cadrul Galei Real Estate 2019. H Pipera Lake este amplasat în proximitatea mall-ului Promenada, cu acces facil către centru, având toate facilitățile unui trai modern. Aici, aproape de școli, de birouri sau spații comerciale, punem bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale. Proprietarii acestor apartamente din Pipera Lake se vor bucura de servicii de tip gated community, concierge 24/7, parcare, spații verzi special amenajate și locuri de joacă pentru copii. Complexul dispune de locuri de parcare subterane și supraterane, iar toate apartamentele de la parter beneficiază de grădina proprie. Prima fază este compusă din 5 clădiri cu un total de 435 apartamente care vor fi gata în anul 2021. Complexul va avea peste 1500 apartamente în total și 17 clădiri.

Proiectul constă în apartamente de tip studio dublu, 2 camere și 3 camere fiecare prevăzut cu terasă sau grădină. Prețul pentru unui studio pornește de la 69 994 Euro + TVA, 2 camere 89 383 + TVA, 3 camere 116 883 Euro + TVA. Complexul rezidențial este ideal atât pentru locuit, cât și pentru investiție, aflându-se în proximitatea celei mai importante zone de business din Pipera.

H Pipera Lake furnizează pentru clienții săi o serie de beneficii pe care niciunul dintre celelalte ansambluri rezidențiale cu apartamente noi Pipera nu le poate oferi ca pachet promoțional. Aici vorbim, printre altele despre rate direct la dezvoltator sau de consultanță financiară oferită gratuit de către dezvoltator.

Avantaje rate direct la dezvoltator H Pipera Lake:

  • procesul de aprobare al ratei este de 72 de ore;

  • vei comunica cu noi direct fără a mai fi necesar implicarea unei bănci;

  • avans minim de 20%;

  • perioada maximă pentru care poate fi acordat împrumutul este de 10 ani;

Toate aceste facilități sunt posibile pentru că Hagag Development Europe este o companie care dispune de finanțare privată și securizată pentru proiectele în desfășurare. De asemenea, dezvoltatorul asigură partea de administrare a complexului vreme de 15 ani de la predarea proiectului, dar şi serviciile de pază şi locuri de parcare supraterane și subterane, destinate atât locatarilor cât și vizitatorilor.

Holul de la intrare prezintă un design modern, loc în care vor fi amplasate cutiile poștale și videointerfonul de la intrarea în bloc. Există contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă și electricitate. Sistemul de iluminat al spațiilor comune este unul cu temporizator și senzor.

Serviciile concierge 24/7 vin în ajutorul rezidenților pentru orice intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice. Totul pentru confortul și liniștea ta!

Ansamblul rezidențial Pipera Lake dispune de finisaje interioare premium pentru a oferi un echilibru între latura practică, funcțională și cea estetică. Alegerea celor mai bune soluții trebuie să fie decizia celor care folosesc efectiv casa, pentru că în felul acesta ea devine „acasă”. Astfel fiecare dintre aceste apartamente noi Pipera Lake dispune de:

  • Parchet laminat de 7 mm grosime, în camere și holuri;

  • Gresie ceramică antiderapantă de calitate superioară în băi și bucătării;

  • Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare alba și placaje cu faianta de calitate superioară la pereți;

  • Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă la tavane;

  • Fonoizolație sub șapă din polistiren extrudat;

Există contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă și electricitate. Locuințele din cadrul complexului H Pipera Lake sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui apartament și prevazut cu termostate individuale, asigurând astfel independența energetică și temperaturile preferate pentru fiecare locuință. Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu incălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienței termice.

Sistemul de încălzire în pardoseală se alimentează prin agent termic (apă caldă) la temperatură de 35 - 45 grade C. Furnizarea agentului termic și a apei calde menajere se realizează prin centrala termică murală individuală amplasată de regulă în interiorul bucătăriei, alimentată cu gaze naturale, aceasta prezentând avantajul gabaritului mic, posibilitatea unei întrețineri usoare, fiabilitate mare și siguranță în funcționare.

Fiecare centrală din cadrul tuturor acestor apartamente Pipera Lake va fi echipată cu sisteme automate de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze naturale și a monoxidului de carbon, compuse din detectoare de gaze și electrovane pentru gaze cu resetare manuală, amplasate pe ieșirea fiecărui contor.

Pe malul lacului, H Pipera Lake este departe de poluarea și zgomotul orașului, dar cu acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane. Aerul curat și atmosfera Pipera Lake vor fi cea mai potrivită alegere pentru relaxare și deconectare.

Află mai multe detalii accesând site-ul pipera-lake.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close