Antena 3 CNN Actualitate Arafat, plângere penală: ”Nu poți să permiți așa ceva!”

Arafat, plângere penală: ”Nu poți să permiți așa ceva!”

Secretarul de stat Raed Arafat a mers, joi, la DIICOT pentru a depune o plângere penală împotriva ”spionului” Raul Coltor, care l-a amenințat cu moartea zilele trecute, pe o pagină de socializare.

Arafat, plângere penală: ”Nu poți să permiți așa ceva!”
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    16 Iul 2020   •   18:41

Potrivit Codului penal, cercetările pentru infractiunea de amenințare sunt demarcate numai dacă partea vatămată depune plângere.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat a precizat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările.

„Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (plângerile – n.r.), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a spus Raed Arafat.

Arafat, prima decizie împotriva ”spionului” care l-a amenințat cu moartea: ”Nu poți să permiți așa ceva!”

”Spionul” Raul Coltor l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat: ”O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!”

 
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra. 

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a scris Raul Coltor, luni seara, pe pagina lui de Facebook, masaj pe care ulterior l-a şters. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și va lua măsuri împotriva lui Raul Coltor, care riscă chiar închisoarea de la trei luni la un an.

×
Subiecte în articol: amenintat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close