Antena 3 Actualitate Arctic închide fabrica de la Găeşti după ce aproape 70 de angajaţi au fost confirmați cu COVID-19

Arctic închide fabrica de la Găeşti după ce aproape 70 de angajaţi au fost confirmați cu COVID-19

16 Mai 2020   •   21:54
Arctic închide fabrica de la Găeşti după ce aproape 70 de angajaţi au fost confirmați cu COVID-19
Sursa foto: Pixabay.com

Fabrica Artic Găeşti, cel mai mare producător de electrocasnice din ţară, se închide temporar, după ce 66 de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

"În calitate de lider al pieţei de electrocasnice din România şi de unul dintre cei mai importanţi susţinători ai economiei locale, cu aproximativ 4.000 de angajaţi, compania Arctic prioritizează sănătatea şi siguranţa acestora, a partenerilor de afaceri şi a consumatorilor.

La fabrica din Găeşti s-au confirmat 66 de cazuri de Covid-19, în urma unei proceduri de testare iniţiată de compania Arctic, după primul caz raportat pe data de 7 mai. Arctic a luat decizia de a închide fabrica, cu efect imediat", tramsmite compania prin intermediul unui comunicat.

Vineri, testele au ieșit pozitive pentru 32 de salariați ai unității.

Direcția de Sănătate Publică Dâmboviţa anunţă, într-un comunicat, că toate cazurile de SARS-CoV-2 de la Arctic Găești sunt asimptomatice.

Conducerea fabricii a hotărât testarea profilactică a angajaţilor, după ce DSP Dâmboviţa a identificat două cazuri la începutul lunii mai.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close