Antena 3 CNN Actualitate Arhiepiscopia Tomisului va oficia slujbele în aer liber, în contextul răspândirii coronavirusului

Arhiepiscopia Tomisului va oficia slujbele în aer liber, în contextul răspândirii coronavirusului

După ce, în decursul zilei de miercuri au fost anunțate măsuri de limitare a accesului oamenilor în spații închise la 100 de persoane, Arhiepiscopia Tomisului a luat decizia de a oficia slujbele în aer liber.

Arhiepiscopia Tomisului va oficia slujbele în aer liber, în contextul răspândirii coronavirusului
Sursa foto: Antena3
11 Mar 2020   •   14:52

„Urmare a noilor măsuri privind limitarea accesului publicului în spații închise la 100 de persoane, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca în parohiile unde se estimează că prezența la slujbe va depăși acest număr, slujba să se oficieze în afara lăcașului de cult, așa cum se obișnuiește la hramuri", a transmis, miercuri, Arhiepiscopia Tomisului.

Măsura preventivă va fi luată doar acolo unde se estimează că participă mai mult de 100 de oameni, a mai precizat sursa citată, scrie Mediafax

De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a anulat două evenimente din cauza unor măsuri restrictive luate de alte instituții. Este vorba de Taina Sfântului Maslu pentru copii și bătrâni din așezăminte sociale și Conferința națională „Contribuția decisivă a Voievozilor Români la ctitoriile din Sfântul Munte Athos”, care urma să aibă loc la Universitatea „Ovidius”.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close