Antena 3 CNN Actualitate Două asistente de la un spital din Gorj s-au filmat cântând manele pe Tik Tok în timpul serviciului. Reacţia conducerii

Două asistente de la un spital din Gorj s-au filmat cântând manele pe Tik Tok în timpul serviciului. Reacţia conducerii

Două asistente medicale, angajate în Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj s-au filmat cântând manele în camera de gardă. Videoclipul a fost publicat de către un localnic pe rețeaua de socializare stârnind indignare în mediul online. La scurt timp conducerea unității medicale a trimis o reacţie în acest caz.

Două asistente de la un spital din Gorj s-au filmat cântând manele pe Tik Tok în timpul serviciului. Reacţia conducerii
Sursa foto: Captură video Tik Tok
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2022   •   23:12

În imagini apar cele două asistente medicale care cântă manele în Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj.

Amuzată de situaţie una din asistente insistă ca şi colega ei, care pare angajată într-un apel telefonic, să participe la cântec, moment în care îi ia telefonul fix din mână şi îl aruncă pe birou.  

"Dă-le dracu de apeluri, să moară ăștia, pe Tik Tok să fim, urgențele să aștepte", spune cel care postat pe Facebook filmarea asistentelor medicale, cerând spitalului să ia măsuri în acest caz. 

Postarea a produs indignare în rândul internauţilor.

"Ce părerea are conducerea spitalului? Oare au văzut filmarea ? Rușine, nesimțire și bătaie de joc", spune cineva. 

"Așa ceva nu se permite decât în țara noastră...rușine să le fie...cât o să ne mai țină în spate Dumnezeu", mai spune cineva.

"Le doare la bască de plângerile voastre, tot acolo or sa fie și peste câțiva ani,dacă nu vor avansa în funcție.....la noi fac ce vor mușchii lor,degeaba ne plângem dacă nu ieșim în stradă.....au puterea de partea lor ,așa ca ciocul mic", mai spune cineva.

Asistente spital Gorj cântând manele la serviciu. Reacția conducerii

La scurt timp după ce imaginile cu cele două asistente au ajun în spaţiul public Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj a emis un comunicat unde a explicat situaţia.

"Referitor la articolul apărut în publicația online Asingorj.ro, facem următoarele precizări:
Filmarea de pe rețeaua Tiktok a fost realizată la începutul acestui an, iar conducerea Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari, deoarece nu tolerează și nu vă tolera vreodată asemenea atitudine, a decis sancționarea celor două angajate. Astfel, la începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului.

Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției și nu la Unitatea de Primiri Urgențe, așa cum a apărut relatat astăzi în mass media locală.

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate.

De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă. Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri.

Având în vedere aceste considerente, transmitem pacienților și aparținătorilor acestora că Spitalul Orășenesc Rovinari rămâne o unitate medicală în care se pune mare preț pe calitatea actului medical", a transmis Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari, din Gorj.

×
Subiecte în articol: asistente spital manele
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close