Antena 3 CNN Actualitate Aspazia Cojocaru se contrazice singură: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat

Aspazia Cojocaru se contrazice singură: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat

Aspazia Cojocaru se contrazice singură: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Aug 2012   •   14:27

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a afirmat, miercuri, că ea nu ar fi susţinut niciodată ideea anulării referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu şi a negat faptul că ar fi declarat acest lucru public.

Cojocaru a fost întrebată ce a determinat-o să renunţe la ideea anulării referendumului, optând pentru invalidarea referendumului.

"Nu anulării, eu nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat. N-am spus niciodată asta. Eu, când am ieşit iniţial, am fost acolo, am spus datele care sunt, unele sunt corecte şi altele nu sunt corecte. Aşa am spus, eu îmi măsor cuvintele pe care le spun. Nu vorbesc aşa, eu sunt jurist, şi nu vorbesc aşa, ca omul de pe stradă obişnuit", a susţinut Aspazia Cojocaru, potrivit Mediafax.

Pe 2 august, judecătoarea Aspazia Cojocaru a declarat, după şedinţa Curţii Constituţionale, că din punctul său de vedere referendumul trebuia anulat.

"Eu, după mine, trebuia anulat referendumul", spunea atunci Cojocaru.

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că îl va da în judecată pe colegul său Ion Predescu, dacă se va confirma faptul că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curţii, în cazul invalidării referendumului din 29 iulie.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, marţi, că CC a constatat că referendumul este valid din punct de vedere al organizării, dar că nu s-a îndeplinit condiţia de cvorum.

×
Subiecte în articol: aspazia cojocaru
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close