Antena 3 CNN Actualitate Atac murdar la adresa lui Raed Arafat. Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a șefului DSU

Atac murdar la adresa lui Raed Arafat. Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a șefului DSU

Atac suburban la adresa secretarului de stat Raed Arafat. Pagina de Wikipedia a acestuia a fost modificată, duminică dimineață, și conține o serie de informații false și jignitoare la adrea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Atac murdar la adresa lui Raed Arafat. Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a șefului DSU
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    02 Aug 2020   •   09:20

Astfel, potrivit modificărilor făcute, Raed Arafat este descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau. Nu este prima oară când secretarul de stat este ținta unui atac public. La mijlocul lunii iulie, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea.

Îngrijorător este că această amenințare, care a fost făcută publică pe Facebook, a fost intens distribuită pe rețeaua de socializare.

sursa: Wikipedia

sursa: Wikipedia

Raed Arafat a primit amenințări cu moartea

La mijlocul lunii iuliei, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea. Șefu DSU a declarat atunci că "păreau serioase" și că "nu se poate permite așa ceva".

"Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase.

A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva", a declarat Arafat, după ce a mers la DIICOT.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close