Antena 3 CNN Actualitate Ateliere auto, reparaţii fără autorizaţii

Ateliere auto, reparaţii fără autorizaţii

Ateliere auto, reparaţii fără autorizaţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Iun 2015   •   08:51

Peste jumătate dintre atelierele auto verificate de RAR au făcut reparaţii la sistemele de frânare ale maşinilor fără să aibă autorizaţii legale! Chiar şi după ce le-a fost suspendată activitatea, unele dintre aceste service-uri continuă să ofere ilegal aceleaşi servicii. Urmăriţi un material cu camera ascunsă.

Cu servicii ieftine dar de proastă calitate, aproape jumătate dintre atelierele auto verificate de RAR i-au păcălit pe proprietarii de maşini. Au făcut reparaţii de mântuială, iar apoi maşinile au ajung în trafic, unde pot provoca accidente grave.

Mai exact, service-urile cu probleme nu mai au voie să verifice sau facă reparaţii la sistemele de frânare ale automobilelor. Am mers la unele dintre aceste service-uri, unde am descoperit că treaba merge înainte, în ciuda interdicţiei impuse de inspectorii RAR.

Alt service, alţi angajaţi foarte amabili, dispuşi să ne ajute cu problema la sistemul de frânare, deşi se aflau pe lista neagră a autorităţilor. Specialiştii avertizează însă că ne expunem la pericole foarte grave dacă reparăm maşina în locuri neautorizate. Proprietarii de ateliere auto care continuă să ofere astfel de servicii chiar şi după suspendare riscă să se aleagă cu dosar penal.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close