Antena 3 CNN Actualitate Atmosferă de Hollywood pe centura Sibiului: Nicolas Cage filmează pentru Ghost Rider 2

Atmosferă de Hollywood pe centura Sibiului: Nicolas Cage filmează pentru Ghost Rider 2

Atmosferă de Hollywood pe centura Sibiului: Nicolas Cage filmează pentru Ghost Rider 2
09 Noi 2010   •   20:21

Atmosfera de Hollywood de pe Transfăgărăşan s-a mutat zilele acestea pe şoseaua de centură a Sibiului, unde Nicolas Cage filmează pentru Ghost Rider 2. Dacă marţi s-a filmat scena cu o maşină, miercuri va fi pusă la treabă celebra motocicletă căreia Nicolas Cage i-a făcut deja tot felul de probe. Moment savurat din plin de mulţi sibieni care au venit să îl vadă chiar şi de la distanţă pe actor.

Ora nouă dimineaţa. Peste 300 de oameni intră în acţiune. Se va munci timp de două zile, până târziu în noapte la o secvenţă ce va dura aproape un minut. Zeci de rulote de lux, minicisterne cu apă, generatoare de curent, motociclete şi un imens cort pentru costume. Toate sunt întinse pe doi kilometri de şosea.

Cel mai aşteptat moment... sosirea protagonistului. Înainte de ora zece dimineaţa, Nicolas Cage ajunge la filmări cu maşina ce i-a fost pusă la dispoziţie din prima zi în care a ajuns în România. 



Nu zăboveşte prea mult. Se salută cu colegii, schimbă câteva cuvinte şi merge la garderobă. Îmbracă binecunoscuta geacă din piele şi e gata de filmare. Dar nu înainte de a-şi aprinde o ţigară. Cage ţine foarte mult la imaginea sa aşa că de îndată ce vede că e filmat renunţă rapid la ideea de a fuma în văzul tuturor.

Partenera sa de scenă e actriţa Violante Placido, fiica "comisarului Cattani". “Nicolas Cage va filma o scenă în mişcare, într-o maşină, cu actriţa Violante Placido. Muncesc mai departe de acest loc. Maşina e în mişcare iar camera este ori în spatele lor ori lângă ei”, a declarat Scott Levine, producător american.

Este prima scenă filmată la Sibiu. Miercuri, actorul din Ghost Rider 2 va filma pe motocicletă. Şi-a studiat şi marţi motorul spre bucuria zecilor de curioşi care îl priveau de pe podul de peste Centura Sibiului.

Chiar şi primarul Sibiului, Klaus Johannis a dat o fugă să-l întâlnească pe Nicolas Cage. Joi, filmările se vor muta chiar în centrul oraşului. Noaptea, Cage se va odihni la o vilă de cinci stele din centrul istoric al Sibiului.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 21 mai 2024 pentru clienţi
x close