Antena 3 CNN Actualitate Atmosferă grecească pe litoralul românesc. Cât costă o cameră la o pensiune cu specific mediteranean

Atmosferă grecească pe litoralul românesc. Cât costă o cameră la o pensiune cu specific mediteranean

Zeci de mii de turişti se distrează la malul mării în acest weekend. Cherhanalele sunt pline ochi iar atmosfera din Grecia se găsește și la noi.

Atmosferă grecească pe litoralul românesc. Cât costă o cameră la o pensiune cu specific mediteranean
Sursa foto: Pixabay.com/stevebidmead
de Silvia Preda    |    05 Iun 2022   •   13:21

Pe litoralul românesc găsiţi mai multe pensiuni cu specific mediteranean, iar românii nu trebuie să mai parcurgă sute de kilometri ca să trăiască atmosfera grecească. Este suficient să vină la Vama Veche.

Un bungalou la o pensiune cu specific mediteranean din Vama Veche costă în jur de 350 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. Turiștii care aleg să vină aici au toate facilitățile incluse.

Zeci de mii de turiști se distrează weekendul acesta la malul mării, unde vremea e perfectă pentru plajă și înot iar cherhanalele sunt pline.

Hotelierii așteaptă turiștii dornici de distracție pe litoralul românesc

Mulți turişti au ales Constanța pentru liniște și pentru plaja care nu este atât de aglomerată ca în restul stațiunilor. În perioada următoare managerii de hoteluri de pe litoral se așteaptă la un număr tot mai mare de turişti mai ales că prețurile sunt mult mai mici față de lunile iulie și august.

×
Subiecte în articol: Grecia litoral
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close