Antena 3 CNN Actualitate Au văzut cățelul lor pitbull cum sare peste copil și se așează pe bolul cu apă. Ceva mișca însă sub el. Când au dat cățelul la o parte, s-au îngrozit: "Este eroul nostru!"

Au văzut cățelul lor pitbull cum sare peste copil și se așează pe bolul cu apă. Ceva mișca însă sub el. Când au dat cățelul la o parte, s-au îngrozit: "Este eroul nostru!"

Au văzut cățelul lor pitbull cum sare peste copil și se așează pe bolul cu apă. Ceva mișca însă sub el. Când au dat cățelul la o parte, s-au îngrozit: "Este eroul nostru!"
12 Oct 2019   •   17:27

O familie din Florida plânge pierderea cățelușului lor Zeus, care a murit în timp ce îi proteja pe doi dintre cei patru copii ai lor de un șarpe veninos.

Oriley Richardson, în vârstă de 10 ani, se juca în curtea familiei sale din Webster pe 23 septembrie, când pitbulul în vârstă de 9 luni a sărit brusc spre el, a spus duminică, mama sa ,Gina Richardson. Oriley a observat cățelul atacând ceva pe pământ, dar a crezut că este o frânghie, scrie CNN.

Era un șarpe de corali. Iar Zeus făcea tot posibilul să-l țină departe de Oriley.

În timp ce câinele se străduia să țină șarpele în bolul cu apă, Orion, în vârstă de 11 ani, a intrat în curte pentru a schimba apa lui Zeus.

Atunci Zeus a decis să se întindă pe șarpe, folosindu-și greutatea corporală pentru a sufoca prădătorul mortal și pentru a preveni rănirea băieților.

Orion a observat că ochii lui Zeus arătau „înroșiți”, a spus Richardson. Atunci l-au întors și au descoperit șarpele, care îl mușcase pe Zeus de patru ori înainte ca pitbullul să se muște și să-i înghită capul.

Familia l-a dus pe Zeus într-un spital de animale din apropiere, unde personalul i-a administrat imediat anti-venin.

Din păcate, era prea târziu. Zeus a murit a doua zi - în aceeași zi cu ziua de naștere a lui Oriley.

Familia, inclusiv Sega, mama lui Zeus, au mers la spital pentru a-și lua rămas bun.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close