Antena 3 CNN Actualitate Au vrut să renoveze o casă, dar au dat nas în nas cu istoria. Arme din al Doilea Război Mondial, într-o locuinţă din Târgu Jiu

Au vrut să renoveze o casă, dar au dat nas în nas cu istoria. Arme din al Doilea Război Mondial, într-o locuinţă din Târgu Jiu

Au vrut să renoveze o casă, dar au dat nas în nas cu istoria. Arme din al Doilea Război Mondial, într-o locuinţă din Târgu Jiu
Sursa foto: Foto: pictureshistory.blogspot.com
04 Apr 2012   •   07:33

Doi muncitori din Târgu Jiu au găsit două arme din cel de-al doilea Război Mondial, într-o casă pe care o renovau. Puştile erau ascunse între două grinzi ale casei. Poliţiştii vor stabili în zilele următoare dacă armele mai sunt funcţionale.

Casa în care au fost găsite a fost construită în anul 1903 şi a aparţinut unui ofiţer de armată. Se pare că acesta a ascuns armele, care au ieşit la iveală abia când actualul proprietar s-a hotărât să renoveze casa pe interior.

Muncitorii încercau să dărâme tavanul când, la un moment dat, au observat două obiecte înfăşurate în ziare. Când le-au desfăcut au constatat cu stupoare că erau doua arme.

Când şi-a dat seama că e vorba de două arme, proprietarul clădirii a anunţat poliţia. Oamenii legii au constatat că este vorba de două arme de calibrul 5,6 milimetri.

Armele s-au păstrat în stare bună, iar proprietarul casei se aşteaptă să mai găsească şi altele până va termina cu renovarea locuinţei.


×
Subiecte în articol: pusti colonel casa
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close