Antena 3 CNN Actualitate Audierile în dosarul Udrea-Băsescu au început. Primii martori ai DNA vorbesc în faţa judecătorilor

Audierile în dosarul Udrea-Băsescu au început. Primii martori ai DNA vorbesc în faţa judecătorilor

Audierile în dosarul Udrea-Băsescu au început. Primii martori ai DNA vorbesc în faţa judecătorilor
12 Noi 2019   •   08:07

La Curtea de Apel Bucureşti se judecă astăzi un nou termen din dosarul de luare de mită în care sunt implicaţi, printre alţii, Elena Udrea, fosta şefă de cabinet a lui Traian Băsescu, dar şi fiica acestuia, Ioana. 

Tot la Curtea de Apel o așteptam și pe Elena Udrea în dosarul cu Ioana Băsescu. 

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au trimis în judecată în 2017, pe Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru instigare la luare de mită, spălare a banilor, pe Gheorghe Nastasia, la data faptei secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru luare de mită şi pe Victor Tarhon, la data faptei preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, tot pentru luare de mită.

Alături de aceştia mai răspund în faţa instanţei Ioana Băsescu, notar public, fiica preşedintelui României în funcţie la acel moment, pentru instigare la delapidare, instigare la spălarea banilor, Silviu Wagner, la data faptei director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare şi Dan Andronic, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close