Antena 3 CNN Actualitate Un grup de anunţuri de pe Facebook a devenit peste noapte „filială” de partid AUR. Ai putea fi fan fără să știi!

Un grup de anunţuri de pe Facebook a devenit peste noapte „filială” de partid AUR. Ai putea fi fan fără să știi!

Un grup înfiinţat în urmă cu 3 ani pe Facebook, destinat anunțurilor publicitare, a fost redenumit subit cu numele filialei AUR Bihor, care are azi peste 11.000 de urmăritori, creând impresia unei adeziuni de masă.

Un grup de anunţuri de pe Facebook a devenit peste noapte „filială” de partid AUR. Ai putea fi fan fără să știi!
de Gabriel Dano    |    10 Dec 2020   •   15:40

Informaţia poate fi verificată la o simplă citire a detaliilor de la secţiunea "istoric" a grupului "Publicitate Oradea", care a fost înfiinţat pe 7 mai 2017, dar pe 14 octombrie 2020 numele s-a schimbat în AUR Filiala Bihor.

Miercuri dimineaţă avea nu mai puţin de 11.256 de urmăritori.

Nu e de mirare că printre cei patru administratori ai grupului se află şi preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, proaspăt deputat, care are condamnări pentru violenţă şi este judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat, scrie presa locală.

Marţi, AUR anunţase 15.000 de aderări online, în doar 24 de ore.  

"Mii de români aderă şi îşi pun speranţa in partidul PATRIOTIC AUR. Cu fiecare adeziune forţa AUR creşte iar schimbarea pe care ne-o dorim cu toţii devine tot mai realizabilă! Vă indemn să o faceţi în număr cât mai mare şi la nivelul judeţului Bihor!  Aur va salva România!", a scris, miercuri, și liderul din Bihor, Mihai Lasca, pe contul său de Facebook.

Specialiştii în publicitate au afirmat că reuşita AUR în aceste alegeri se datorează unor campanii de tip "guerrilla marketing" online şi offline, activiștii reuşind să atragă cu mesaje patriotice, de buni creştini, anti maghiare, anti occidentale, anti mască, dar și cu imaginea de apărători ai neamului.

În urma alegerilor, Alianţa pentru Unirea Românilor a devenit a patra formaţiune politică a ţării, obţinând 8,99% din voturile pentru Camera Deputaţilor şi 9,08% din cele pentru Senat. 

 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close