Antena 3 CNN Actualitate Autorul atacului dramatic de la mall-ul din Brăila a primit încă o lună de arest preventiv

Autorul atacului dramatic de la mall-ul din Brăila a primit încă o lună de arest preventiv

Autorul atacului dramatic de la mall-ul din Brăila a primit încă o lună de arest preventiv
Sursa foto: foto- captură Antena 3
11 Mar 2019   •   11:28

Autorul atentatului terorist de la Mall Brăila a primit încă o lună de arest preventiv, după ce judecătorii au admis propunerea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila de prelungire a mandatului până pe data de 10 aprilie inclusiv, el fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Ancheta în cazul lui Marius Valentin Parfenie este în derulare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul criminalist Mircea Ciutac, cel care se ocupă de acest caz, primind recent de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" rezultatul expertizei psihiatrice, din care reiese că Parfenie "are discernământ şi nu are vreo problemă psihică".

Mai mult, INML Iași a transmis rezultatul probelor de sânge, din care reiese că tânărul nu se afla sub influența drogurilor atunci când a comis atacul. 

În urma atacului de la Mall Brăila, au fost rănite şapte persoane, cinci adulţi şi doi copii, de 11 şi respectiv 13 ani. Înainte cu puţin timp de a intra în mulţimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat cu care avusese un conflict, pornit de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close