Antena 3 CNN Actualitate Stewardesele care au fost în avion cu italianul confirmat cu coronavirus, în carantină

Stewardesele care au fost în avion cu italianul confirmat cu coronavirus, în carantină

Dezvaluiri şoc despre persoanele de pe avionul la bordul căruia s-a aflat italianul infectat cu virusul ucigaş. 

Stewardesele care au fost în avion cu italianul confirmat cu coronavirus, în carantină
Sursa foto: Foto: Pixabay
26 Feb 2020   •   08:36

Update. Șapte stewardese din avionul în care s-a aflat italianul confirmat cu coronavirus au fost plasate în carantină. La fel s-a întâmplat și cu un medic italiano-român din Craiova, care s-a prezentat la spital și le-a spus medicilor că s-a aflat în avionul respectiv. 

Știre inițială

Avionul a aterizat aseară, fără pasageri, pe aeroportul din Craiova pentru a fi dezinfectat de urgență. Decizia a fost luată abia acum, la patru zile de la călătoria bărbatului din peninsulă. 

În doar câteva ore, mai exact la ora 11, avionul va decola într-o nouă cursă spre Bologna. 

Pasagerii care trebuiau sa se întoarca au fost înștiințati din timp că zborul e anulat pentru mâine la 11, au fost preluați de autocare și duși la hotel.

Doar că aeronava a zburat, de fapt, și a ajuns mai devreme pe aeroportul din Craiova. Cei de la aeroport au spus că aeronava a venit goală pentru a fi dezinfectată. Avionul în care s-a aflat italianul a zburat cu oameni încă o săptămână de când s-a intors el.

Seara trecută autorităţile au identificat-o și pe soţia italianului cu coronavirus şi au declanşat ancheta epidemiologică, atât în cazul ei, cât şi în cazul celorlalte persoane cu care omul a intrat în contact. Alina Volintiru se numeşte doamna şi este dintr-o localitate din Gorj. De asemenea, autorităţile au descoperit că cei doi au fost şi în vizită la părinţii femeii în Craiova, aşadar s-a dispus şi o anchetă epidemiologică în cazul lor. DSP Gorj şi DSP Dolj sunt angrenate în această acţiune.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close