Antena 3 CNN Actualitate Cine este avocata din Constanţa ucisă în accident

Cine este avocata din Constanţa ucisă în accident

Baroul constănțean este în doliu. Grea pierdere pentru breasla avocaților. Florina Anghel, este femeia care și-a pierdut viața în teribilul accident care a avut loc pe drumul national care leaga Constanța de Mangalia, în dreptul stațiunii Neptun.

Cine este avocata din Constanţa ucisă în accident
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   20:02

Avocata se afla pe scaunul din dreapta şoferului care a provocat tragedia. Bărbatul îi era client.

Florina Anghel avusese un proces la intanța din Mangalia, iar ieri după amiază se întorcea împreuna cu clientul ei, spre biroul de avocatură pe care îl deține în Eforie.

La un moment dat însă, bărbatul în varsta de 85 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism. Nici el şi nici avocata nu au avut nicio şansă. Au murit pe loc.

Indiferent de varstă, puțini sunt cei care nu au cunoscut-o sau nu au auzit de ea. Unii au lucrat cu ea în diverse dosare, alții au avut-o ca adversar în procesele susținute de-a lungul anilor în sălile instanțelor constănțene.

Colegii din barou sunt șocați și spun că Florina Anghel era un exemplu de corectitudine, un om loial şi de o eleganță deosebită în meseria pe care o practica de zeci de ani.

Florina Anghel, s-a născut la 27.07.1951 și avea 69 de ani. Era avocat cu vechime în Baroul Constanţa. Iniţial, ea şi-a început activitatea ca procuror iar în 1996 a intrat în avocatură.

Era un om meticulos iar într-o perioadă în care tehnologia ne-a acaparat cu totul, ea era unul dintre puținii avocați din țară, care venea la procese cu filele scrise de mână.

Circumstanțele în care avocata și-a pierdut viața sunt încă necunoscute. Polițiștii aşteaptă ca celelalte victime să își revină, să le audieze şi să poata face lumină în acest caz. Nu este exclus ca bărbatului aflat la volan să i se fi făcut rău, înainte să piardă controlul volanului.

×
Subiecte în articol: avocata Constanța accident Florina Anghel
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close