Antena 3 CNN Actualitate Avocatul care a comandat asasinarea soţiei sale, condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare

Avocatul care a comandat asasinarea soţiei sale, condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare

Avocatul care a comandat asasinarea soţiei sale, condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Mar 2013   •   23:57

Avocatul care a comandat asasinarea soţiei sale a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare cu executare. Victor Teodorescu ar fi urmat să încaseze 150.000 de euro, valoarea poliţei de asigurare a soţiei sale. 

Chiar biletele cu indicaţiile crimei l-au înfundat pe Victor Teodorescu. I le-a dat lui Erwin Preşmereanu ca să nu dea greş, iar acesta din urmă a acţionat întocmai pe 29 martie 2011.

Violeta Teodorescu a fost ucisă cu 25 de lovituri, cu un cuţit şi un levier. Preşmerean şi-a murdărit mâinile de sânge pentru ştergerea unei datorii de 50.000 de euro şi pentru 20.000 de euro cash, iar angajatorul său, soţul ţintei, urma să încaseze o primă de asigurare de 150.000 de euro şi să pună mâna pe conturile femeii.

Fata soţilor Teodorescu nu a vrut să creadă nicio clipă că mama sa a fost ucisă pentru bani, la comanda tatălui.

Citeşte şi Un martor din cazul avocatului Teodorescu şi-a schimbat declaraţiile după o noapte de arest

Bărbatul care a ucis-o la comandă pe soţia avocatului braşovean Victor Teodorescu a fost condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare. La pedeapsă se mai adaugă 2 ani pentru trafic de droguri.


×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close