Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Ghiţă: Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut

Avocatul lui Ghiţă: Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut

Avocatul lui Ghiţă: Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Dec 2016   •   13:49

Avocatul lui Sebastian Ghiţă, Bogdan Micu, a declarat joi că nu a putut lua legătura cu fostul deputat şi nici nu are de gând să îl caute, dar îl va reprezenta în continuare la termenele de la instanţă, potrivit News.ro.

”Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut eu. Am nişte contracte de reprezentare în instanţă, o să mă prezint acolo”, a spus avocatul lui Ghiţă.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia procurorii DNA au emis, miercuri un mandat de aducere, este dat în consemn la frontieră, dar şi la toate unităţile de poliţie, el nefiind găsit la domiciliu şi nici în locurile pe care le frecventează.

Conform procedurilor, după primirea unui astfel de proces-verbal, procurorii DNA pot cere instanţei emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele celui căutat.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat miercuri la DNA Ploieşti pentru noi audieri în dosarul cunoscut sub numele Ponta-Blair. La ora 12.00, când a fost programat, în locul lui Ghiţă s-au prezentat doar avocaţii. Aceştia au luat legătura cu procurorii de caz, iar după o discuţie care nu a durat mai mult de jumătate de oră au părăsit biroul procurorilor fără a face declaraţii.

 

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close