Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Liviu Dragnea: Din punctul nostru de vedere, ar putea fi vorba de o "justiție paralelă"

Avocatul lui Liviu Dragnea: Din punctul nostru de vedere, ar putea fi vorba de o "justiție paralelă"

Avocatul lui Liviu Dragnea: Din punctul nostru de vedere, ar putea fi vorba de o "justiție paralelă"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Apr 2018   •   14:33

La termenul de miercuri din dosarul DGASPC, în care Liviu Dragnea este acuzat de fapte de corupţie, doi avocaţi, între care şi cel al Bombonicăi Prodana, au cerut înaintarea unei adrese către DNA pentru a oferi lămuriri privind implicarea SRI în această cauză. Instanţa a aprobat cererile iar instituția condusă de Laura Codruța Kovesi va trebui, în următoarea perioadă, să ofere răspunsurile așteptate.

Toni Neacșu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că susține cererea făcută de celălalt avocat din dosar și a precizat că din dosar reiese că a existat o cooperare între SRI și Mnisterul Public în  instrumentarea acestui caz.

"La acest moment nu se cunoște în ce constă exact această cooperare - bănuim că a fost făcută în baza protocolului declasificat în 30 martie și adresa de azi urmează să lămurească exact acest aspect: dacă a existat cooperare și în ce a constat aceasta. (...) Dacă este adevărat că în paralel cu acest dosar, în baza executării acestui protocol, mai există un alt dosar, secret, este evident că nu este în regulă, iar noi vom avea nenumărate cereri de nulitate de invocat în acest dosar", a spus Toni Neacșu.

 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close