Antena 3 CNN Actualitate Badea: Numirea lui Cioroianu o găsesc nu numai inspirată, ci şi expirată. Vezi ce spune despre celelalte propuneri de ambasadori

Badea: Numirea lui Cioroianu o găsesc nu numai inspirată, ci şi expirată. Vezi ce spune despre celelalte propuneri de ambasadori

Badea: Numirea lui Cioroianu o găsesc nu numai inspirată, ci şi expirată. Vezi ce spune despre celelalte propuneri de ambasadori
01 Mai 2015   •   00:16

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de joi a emisiunii "Sinteza Zilei" cu "În gura presei", propunerile de ambasadori anunţate astăzi şi aprobate de preşedintele Klaus Iohannis.

"Numirea domnului Cioroianu (ca delegat permanent pe lângă UNESCO - n.r.) o găsesc nu numai inspirată, cum a spus dl. Orban, ci şi expirată. Cu toată dragostea, un singur comentariu am de făcut cu privire la numirea domnului Cioroianu: Doamne fereşte!", a spus Badea.

Badea a comentat şi propunerea pentru funcţia de ambasador în Statele Unite ale Americii, George Maior, fostul director al SRI.

"Sigur că l-a trimis pe domnul Maior în SUA. Cu toată dragostea, pe cine să fi trimis. Am înţeles şi noi practic, cum se conduce ţara asta, cine o conduce, indiferent de aportul democratic al votului cetăţenilor", a comentat Mircea Badea.

"Extraordinare numiri. Sunt extraordinar de fericit. Decât la Digi, mai bine la Berlin", a mai spus Badea.

Klaus Iohannis a semnat numirea lui Adrian Cioroianu ca ambasador, Delegat permanent pe lângă UNESCO, informează un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială.

Vezi aici şi alte numiri de ambasadori

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close