Antena 3 Actualitate Badea: Numirea lui Cioroianu o găsesc nu numai inspirată, ci şi expirată. Vezi ce spune despre celelalte propuneri de ambasadori

Badea: Numirea lui Cioroianu o găsesc nu numai inspirată, ci şi expirată. Vezi ce spune despre celelalte propuneri de ambasadori

01 Mai 2015   •   00:16

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de joi a emisiunii "Sinteza Zilei" cu "În gura presei", propunerile de ambasadori anunţate astăzi şi aprobate de preşedintele Klaus Iohannis.

"Numirea domnului Cioroianu (ca delegat permanent pe lângă UNESCO - n.r.) o găsesc nu numai inspirată, cum a spus dl. Orban, ci şi expirată. Cu toată dragostea, un singur comentariu am de făcut cu privire la numirea domnului Cioroianu: Doamne fereşte!", a spus Badea.

Badea a comentat şi propunerea pentru funcţia de ambasador în Statele Unite ale Americii, George Maior, fostul director al SRI.

"Sigur că l-a trimis pe domnul Maior în SUA. Cu toată dragostea, pe cine să fi trimis. Am înţeles şi noi practic, cum se conduce ţara asta, cine o conduce, indiferent de aportul democratic al votului cetăţenilor", a comentat Mircea Badea.

"Extraordinare numiri. Sunt extraordinar de fericit. Decât la Digi, mai bine la Berlin", a mai spus Badea.

Klaus Iohannis a semnat numirea lui Adrian Cioroianu ca ambasador, Delegat permanent pe lângă UNESCO, informează un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială.

Vezi aici şi alte numiri de ambasadori

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close