Antena 3 CNN Actualitate Băiat în vârstă de 11 ani mort după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3 litri de apă în 4 ore

Băiat în vârstă de 11 ani mort după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3 litri de apă în 4 ore

Un cuplu de americani a fost reținut după ce și-ar fi ucis fiul în vârstă de 11 ani obligându-l să bea aproape 3 litri de apă în doar 4 ore.

Băiat în vârstă de 11 ani mort după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3 litri de apă în 4 ore
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2020   •   23:30

Cei doi sunt acuzați de ucidere și abuz asupra copiilor după moartea din 11 martie 2020 a fiului lor Zachary. Potrivit probelor, băiatul a fost forțat să bea 4 sticle a câte 700 de ml de apă fără a mânca, în decursul a 4 ore.

Băiatul ar fi început să vomite și a fost găsit decedat în propriul pat cu spumă la nivelul cavității bucale. Totodată avea vânătăi la nivelul capului, mâinilor, fluierului piciorului, pe posterior și o contuzie roșie la ochiul stâng, scrie Unica.

În momentul în care s-a stins din viață, băiatul purta o bluză de pijama și un scutec îmbibat în urină. Tara Sabin, mama vitregă a băiatului, a declarat că acesta suferea de o afecțiune urinară ereditară din cauza căreia urina seara în pat.

Cuplul a mai mărturisit că, din cauza afecțiunii respective, Zachary ar fi trebuit să bea cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Procesul perechii va începe pe 23 iunie.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close