Antena 3 CNN Actualitate Bancherul sinucigaş îşi recapătă forţele, deşi medicii nu îi dădeau şanse (VIDEO)

Bancherul sinucigaş îşi recapătă forţele, deşi medicii nu îi dădeau şanse (VIDEO)

Bancherul sinucigaş îşi recapătă forţele, deşi medicii nu îi dădeau şanse <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Mai 2008   •   23:20

Robert Pascu, tânărul bancher care s-a aruncat de la etajul 8 s-a întors la spital. E cu totul schimbat. ?E un miracol!?, ar spune cei mai mulţi. Robert îşi recapătă forţele pe zi ce trece. Vorbeşte şi în curând ar putea face şi primii paşi. El e bănuit că ar fi luat 110.000 de euro din seiful băncii, iar procurorii au pus scehestru pe bunurile familiei.

De aceea, în urmă cu 5 luni, Robert se arunca în gol de la aproape 30 de metri. Doctorii de la spitalul Sfântul Pantelimon nu-i dădeau prea multe şanse de supravieţuire, dar acum ei vorbesc despre o evoluţie spectaculoasă a stării de sănătate. Chirurgii i-au tratat mai multe fracturi la picioare şi faţă, printr-o serie de operaţii.

Bancherul sinucigaş vrea să trăiască


În tot acest timp procurorii anchetează cazul tânărului. Au pus sub sechestru casa părinţilor pentru ca banca să-şi poată recupera prejudiciul de 110.000 de euro. Atât cât ar fi luat Robert Pascu din seiful băncii. De asemenea, tânărul a fost evaluat şi de medicii legişti. În funcţie de rezultate, va fi audiat.

Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close