Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bârlad a ajuns la spital cu un vibrator funcțional blocat în corp, dar a refuzat să fie operat

Un bărbat din Bârlad a ajuns la spital cu un vibrator funcțional blocat în corp, dar a refuzat să fie operat

Un bărbat de 53 de ani din Bârlad a ajuns de urgență cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru o problemă cum rar le-a fost dat medicilor să vadă. Omul avea un vibrator blocat în anus. Mai mult decât atât, dispozitivul era pornit când pacientul s-a prezentat la Urgență.

Un bărbat din Bârlad a ajuns la spital cu un vibrator funcțional blocat în corp, dar a refuzat să fie operat
de Gabriel Dano    |    07 Apr 2021   •   23:55

Bărbatul ghinionist a refuzat internarea afirmând că va aștepta până când vibratorul va ieși pe cale naturală. Doctorii au încercat, totuși, să îl convingă că fără operație nu există șanse ca situația dificilă în care se află să se rezolve.

Pacientul, însă, nici nu a vrut să audă de intervenția chirurgicală. Problema era cu atât mai mare cu cât dispozitivul continua să vibreze în anusul pacientului.

“Se confirmă cazul. Este vorba despre un pacient de 53 de ani, din Bârlad, care are un vibrator funcțional în anus. Acesta refuză internarea, în speranță că acel dispozitiv va ieși la un moment dat, dar doctorul de gardă spune că fără internare și operație nu îl poate scoate”, a declarat conducerea Spitalului Județean Vaslui, pentru Vremea Nouă.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close