Antena 3 CNN Actualitate Bărbat bătut crunt de poliție: ”Am stat în genunchi cu mâinile după cap! Și el a dat cu parul!”

Bărbat bătut crunt de poliție: ”Am stat în genunchi cu mâinile după cap! Și el a dat cu parul!”

Un bărbat acuză un polițist din Sibiu că l-a bătut cu cruzime și l-ar fi amenințat cu pistolul. Totul s-ar fi petrecut într-o pădure din județ, iar bătaia ar fi continuat și la secția de poliție unde tânărul spune că a fost transportat în portbagajul mașinii de poliție.

Bărbat bătut crunt de poliție: ”Am stat în genunchi cu mâinile după cap! Și el a dat cu parul!”
de Laura Dinu    |    25 Ian 2021   •   12:10

Tânărul povestește că aduna vreascuri de la marginea pădurii pentru a-și încălzi casa în care locuiește cu soția și cele două fetițe ale lor.

La un moment dat, ”a venit lângă mine și a început să rupă o creangă cu care mi-a dat pe umăr. Și după ce m-a bătut acolo, m-a băgat în portbagaj. Și în portbagaj m-a dus la secție. A oprit mașina, m-a lăsat să iau aer. A scos pistolul și mi l-a pus la cap. Și mi-a spus: gândește-te bine cu cine ai fost. Și am zis că singur”, povestește bărbatul. 

După ce au ajuns la secția de poliție, calvarul bărbatului a continuat. 

”Acolo, la secție, avea un par lângă ușă, să țină ușa deschisă. L-a luat și a zis: ăsta e nănașul tau! Și i-a zis colegului care a scris procesul: Tu scrie procesul că am eu grija de el! Colegul i-a zis să nu mai dea în mine dar el a zis ca are el grijă de mine”. 

Într-un final, bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei și a fost lăsat să plece. Cum a plecat de la secția de Poliție, acesta a sunat la Ambulanță și a fost transportat la spital. 

”În partea asta mă doare. Că am stat în genunchi, cu mâinile după cap și mi-a dat cu parul”, spune bărbatul. 

”Foarte rău l-a bătut! Când a venit acasă era plin de vânătăi. Eu, ca mamă, dacă îl omora, ce făceam cu doi copii?”, spune și soția bărbatului. 

Reprezentanții Poliției din Sibiu s-au autosesizat și fac acum verificări dacă, îmtr-adevăr, tânărul a fost bătut de polițiștii postului din Orlat. 

Tânărul este hotărât însă să își scoată un certificat medico-legal și să depună o plângere penală. 

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close