Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etaj, într-un spital din Arad

Un bărbat bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etaj, într-un spital din Arad

Un bărbat s-a aruncat de la etaj în dimineaţa zilei de miercuri. El era internat în secţia COVID-19 a spitalului din Grădişte, judeţul Arad.

Un bărbat bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etaj, într-un spital din Arad
Sursa foto: Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    10 Mar 2021   •   10:22

Unitatea medicală în care era internat bărbatul aparţine de Spitalul Judeţean Arad, iar până la această oră nu se cunosc mai multe detalii despre incidentul de la Spitalul Grădişte.

Potrivit martorilor de la faţa locului, bărbatul s-ar fi aruncat de la parter sau de la etajul 1. 

În acest moment el se află în UPU de la Spitalului din Grădişte şi a suferit doar escoriaţii la genunchi.

"Pacientul este în Unitatea de Primir Urgenţe a Spitalului Judeţean şi este în stare stabilă. El prezintă escoliaţii în zona picioarelor, iar medicii din UPU îi vor efectua şi o tomografie, pentru a fi investigat în totalitate. Pacientul este un domn în vârstă de 60 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Arad, la Antena 3.

Întrebat de ce a recurs la gestul extrem, bărbatul ar fi precizat că nu are ce să îi reproşeze personalului medical, dar ar fi preferat să fie tratat de o anumită doctoriţă. 

"Întrebat de ce a dorit să se arunce de pe fereastră, bărbatul a explicat că nu a avut nicio problemă cu personalul medical, doar că el doreşte să fie tratat de o anume doctoriţă din cadrul spitalului. (...) La această oră nu ştiu să vă spun dacă pacientul a beneficiat de suport psihologic. Deocamdată este conştient, cooperant, rănile provocate în urma incidentului nu sunt grave", a mai adăugat ea.

×
Subiecte în articol: sinucidere spital
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close