Antena 3 CNN Actualitate Bărbat căzut pe stradă, inconștient, jefuit de un tânăr de 20 de ani din Capitală

Bărbat căzut pe stradă, inconștient, jefuit de un tânăr de 20 de ani din Capitală

Un bărbat căzut pe stradă, inconștient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă în care acesta se afla. Evenimentul s-a produs miercuri, în Sectorul 5 al Capitalei, iar tânărul a fost prins de jandarmi.

Bărbat căzut pe stradă, inconștient, jefuit de un tânăr de 20 de ani din Capitală
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2021   •   10:44

Jandarmii au observat miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, un bărbat cu răni sângerânde care zăcea pe marginea trotuarului, aproape inconștient.

Jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconștient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o mașină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni.

Oprit și legitimat, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, unde i s-a întocmit un nou dosar penal.

×
Subiecte în articol: inconstient jefuit
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close