Antena 3 CNN Actualitate Bărbat de 30 de ani mort după ce a căzut de pe motocicletă, în Argeș

Bărbat de 30 de ani mort după ce a căzut de pe motocicletă, în Argeș

Un motociclist în vârstă de 30 de ani a murit în drum spre spital, după ce a căzut de pe motocicletă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Argeș.

Bărbat de 30 de ani mort după ce a căzut de pe motocicletă, în Argeș
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    24 Iul 2021   •   08:28

Accidentul s-a produs în Câmpulung, iar din verificări a reieșit că un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe bld. Ion Mihalache, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut.

Împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi stabilite din cercetări. transmite Mediafax.

Motociclistul a murit în drum spre spital.

Și creatorul celui mai cunoscut site moto din România a murit într-un accident

Cristian Predoi, un cunoscut motociclist din România, a murit într-un accident produs pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava. Avea 31 de ani.

Din primele informaţii, Cristian Predoi, în vârstă de 31 de ani, se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată pe drumul județean din Șaru Dornei. La un moment dat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard.

Potrivit presei locale, echipajele de salvare l-au găsit conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice.

În ciuda eforturilor personalului medical, Cristian Predoi a murit, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cine era Cristian Predoi

Cristian Predoi era un motociclist cunoscut, creatorul pemotoare.ro, cel mai citit site moto din România, patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi TV.

Un adevărat împătimit de motoare Cristian Predoi a făcut recent o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18 despre care spunea că la fiecare drum îi oferă o altă perspectivă.


”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect ".  Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, spunea Cristian Predoi la începutul acestei luni.

Cristian Predoi era din Otopeni şi vineri se afla în tranzit drumul județean din Șaru Dornei, probabil la o tură cu motorul prin țară. Conform ultimei sale postări de pe pagina sa de socializare în urmă cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close