Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împușcat mortal de un vecin care a tras în taurul pe care voia să îl sacrifice. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat a fost împușcat mortal de un vecin care a tras în taurul pe care voia să îl sacrifice. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat din Suceava a murit astăzi după ce a fost împușcat de vecinul său. Omul ar fi vrut să tragă în taurul pe care urma să îl sacrifice.

de Ioana Mircea    |    08 Apr 2023   •   12:31

Un bărbat de 33 de ani s-a stins din viață în această dimineață, în localitatea Holda din județul Suceava. Acesta a fost lovit de un glonț tras de vecinul său în taurul pe care voia să-l sacrifice.

"În jurul orei 07.50, Inspectoratul Poliției Județene Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită. Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

 Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului. Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani  care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului", a declarat IPJ Suceava

Citește și: Moldova îşi revine după ciclonul Mathis. Ce a lăsat în urmă viscolul | Corespondenţa Antena 3 CNN

Deși personalul medical sosit la fața locului a acordat îngrijiri medicale și a desfășurat manevre de resuscitare, în jurul orei 09.00 acesta a fost nevoit să declare decesul victimei.
 
La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase dar și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic.

Activitățile de cercetare sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor procedurale și procesuale legale.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close