Antena 3 CNN Actualitate Bărbat lovit mortal de tren, la Periș. Mai multe trenuri sunt blocate pe ruta Ploiești-București

Bărbat lovit mortal de tren, la Periș. Mai multe trenuri sunt blocate pe ruta Ploiești-București

Mai multe trenuri de pe ruta Ploiești-București sunt blocate, joi dimineață, în gara Crivina. Potrivit ultimelor informații, un bărbat a fost lovit mortal de tren, la Periș, traficul feroviar fiind blocat în urma accidentului.

Bărbat lovit mortal de tren, la Periș. Mai multe trenuri sunt blocate pe ruta Ploiești-București
Sursa foto: CFR Calatori
de Mia Lungu    |    29 Iul 2021   •   08:37

Trei trenuri de călători și un marfar au fost blocate în gara Crivina, joi dimineață.

Din cauza furtunii de aseară, în zona stației Periș, mai mulți pomi au căzut peste calea ferată. Pe firul pus în funcțiune, un tren a lovit o persoană, iar în urma accidentului, aceasta și-a pierdut viața. 

Într-un comunicat de presă, CFR nu oferă informații despre incident:

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, și în zona municipiului București, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrica la reteaua de tractiune a trenurilor si alimentare a statiilor, trenurile de călători înregistreaza întârzieri de pana la 420 minute”

 

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close