Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit după ce a căzut din teleschi. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Un bărbat a murit după ce a căzut din teleschi. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Tragedie pe o pârtie de schi, din stațiunea Harghita Mădăraș.

Un bărbat a murit după ce a căzut din teleschi. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Feb 2021   •   08:10

Un bărbat de 47 de ani ani județul Iași a murit după ce a căzut din teleschi. În urma alunecării în gol, omul a încercat să se ridice, dar nu a reușit. Salvamontiștii chemați au încercat să îl resusciteze pe turist zeci de minute, însă fără niciun rezultat. 

Nici medicii sosiți de urgență nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. 

Din primele informații, se pare că ieșeanul ar fi suferit un infarct. Cauza morții însă va trebui confirmată de medicul legist. 

Măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului sunt ignorate de turiștii de pe pârtii

Turiștii au luat cu asalt pârtiile din România. În contextul unei aglomerări atât de mari de turiști, nici nu mai poate fi vorba de respectarea condițiilor de distanțare. Oamenii stau îngrămădiți unii lângă alții.

Turiștii evită pe cât posibil purtarea măștii. Unii stau la rând și, sub pretextul consumului de lichide, își dau masca jos, alții nu o poartă pur si simplu. Nu sunt deranjați că sunt filmați. Nici distanțarea fizică nu este respectată, nu există 1,5 m între aceștia, deși sunt panouri de avertizare.

La apariția echipajelor de jandarmi, lucrurile se schimbă, fiecare turist care așteaptă la telescaun are brusc mască și o poartă corect. Unii dintre turiști sunt verificați de către echipaje și primesc avertismente pentru nepurtarea măștii.

Un tânăr schior a fost alergat de un urs pe pârtia din Predeal

Un turist aflat pe schiuri a avut ghinionul de a se întâni cu un urs, chiar pe pârtia din Predeal. Din fericire, tânărul schior a scăpat cu bine după întâlnirea neașteptată cu ursul.

Un tânăr care schia pe pârtia din Predeal a fost fugărit de un pui de urs.

Imaginile au fost obținute în excluvitate de Antena 3.

Incidentul a fost observat de oamenii care erau în instalațiile de transport pe cablu, care au încercat să îl avertizeze pe schiorul aflat în pericol. Din fericire, tânărul a scăpat cu bine după întâlnirea neașteptată cu puiul de urs.

Ca să îi distragă atenția animalului și să îl încetinească, turistul și-a aruncat rucsacul pe care îl avea la el. Cei care supraveghează pârtia ar fi știut că este un pui de urs în zonă, iar oamenii erau avertizați că este posibil ca el să apară în calea lor. 

”A fost vorba despre același urs, care a apărut pe Pârtia Clăbucet și Sub Telefetic”, spun jandarmii din Brașov.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close