Antena 3 CNN Actualitate Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi pipăit o fetiță de 13 ani. Cum a ajuns copila la el în mașină

Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi pipăit o fetiță de 13 ani. Cum a ajuns copila la el în mașină

Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi pipăit o fetiță de 13 ani. Cum a ajuns copila la el în mașină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Oct 2019   •   14:02

Un bărbat din comuna argeşeană Cicăneşti, suspectat că i-a făcut avansuri sexuale unei minore în vârstă de 13 ani pe care o luase cu maşina, a fost reţinut vineri de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, bărbatul de 38 de ani avea şi dreptul de a conduce suspendat.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş au reţinut un bărbat din Curtea de Argeş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept şi agresiune sexuală. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 10 octombrie, o minoră de 13 ani ar fi fost pipăită de către un vecin, în autoturismul cu care se deplasau spre domiciliu. Totodată, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close