Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea, lăsat în libertate de magistrați

Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea, lăsat în libertate de magistrați

Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea, lăsat în libertate de magistrați
16 Aug 2018   •   12:47

Bărbatul care luni noapte a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea din Focşani va fi cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a se apropia de sediul vreunui partid politic sau de a participa la vreo manifestare publică, au decis magistraţii de la Judecătoria Vrancea.

Bărbatul fusese reţinut, iar după expirarea ordonanţei de reţinere Judecătoria Vrancea a decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere în forma tentativei. De asemenea, magistraţii i-au impus mai multe interdicţii - nu are voie să plece din judeţul Vrancea, să poarte arme,  să participe la manifestaţii publice şi nici să nu se apropie de sediile partidelor politice la o distanţă mai mică de 50 de metri, transmite news.ro.

Luni noapte, bărbatul a aruncat cocktailul Molotov în curtea PSD Vrancea din Focşani. Apoi, atacatorul a fugit, dar a fost prins de către doi bărbaţi care se aflau la o terasă în apropiere.

×
Subiecte în articol: control judiciar cocktail Molotov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close