Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, cercetat în libertate

Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, cercetat în libertate

Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, cercetat în libertate
Sursa foto: Foto: alpin-radalex.webs.com
de N.B.    |    23 Oct 2011   •   20:29

Bărbatul care era să ucidă un alpinist utilitar, după ce i-a tăiat, de nervi, coarda de susţinere, e cercetat în libertate. Chiar dacă, spun vecinii, gestul său şocant e unul premeditat. Se certa de mai multă vreme cu muncitorii care îi murdăreau geamurile şi pereţii. Dar nimeni nu l-a crezut capabil de aşa ceva. Între timp, alpinistul care s-a prăbuşit de la etajul trei e în stare bună. Medicii spun că e un miracol că trăieşte şi mai ales că nu va rămîne paralizat.

Imaginile cumplitei răzbunări au fost surprinse de un martor imediat dupa ce alpinistul s-a prabuşit. În jurul lui s-au strâns zeci de locatari care au anunţat imediat poliţia şi salvarea. Barbatul furios a coborât şi el. Nu să îl ajute pe bărbat, ci să le spună senin poliţiştilor că el a tăiat coarda de susţinere.

Imediat după, însă, bărbatul a fost eliberat. Va fi cercetat în libertate. Iar încadrarea faptei depinde de numărul de zile de spitalizare a alpinistului rănit. Ar putea fi pedepsit pentru vătămare corporală sau tentativă de omor. Oricum, nu părea să aiba vreo remuşcare, povestesc şi acum, şocaţi, vecinii. Chiar daca a tăiat frânghia de care era legata viaţa unui om.

Barbatul care a tăiat frânghia alpinistului are interdicţie de a părăsi localitatea în urmatoarele 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: barbat taiat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close