Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, în timpul unei urmăriri, a murit la spital

Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, în timpul unei urmăriri, a murit la spital

Bărbatul aflat în stare critică după ce, miercuri dimineaţă, a fost împuşcat în cap, poliţiştii trăgând mai multe focuri de armă în timp ce urmăreau autoturismul în care acesta se afla, a murit la spital, a informat joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti, în timpul unei urmăriri, a murit la spital
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
19 Dec 2019   •   09:11

Totodată, conform sursei citate, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane implicate în eveniment.

"Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat", potrivit IPJ Constanţa.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close