Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul rănit în Singapore va depune mărturie împotriva lui Silviu Ionescu

Bărbatul rănit în Singapore va depune mărturie împotriva lui Silviu Ionescu

Bărbatul rănit în Singapore va depune mărturie împotriva lui Silviu Ionescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Oct 2010   •   08:56

Una din persoanele rănite în accidentul din Singapore de care este acuzat diplomatul român, Silviu Ionescu, a plecat spre Capitală pentru a depune mărturie împotriva acestuia din urmă, informează Mediafax.

Bong Hwee Haw a fost lovit la cap în accidentul care a avut loc în 15 decembrie. Medicul care a depus mărturie la tribunal a declarat că jumătate din pacienţii care au suferit până acum astfel de răni, ar fi murit.

"Încă mai fac psihoterapie şi mă simt mai bine acum. Dar încă mă mai dor oasele atunci când este frig. Sunt încrezător că voi reîncepe din curând munca de crupier, dar vom vedea. Este greu de spus", a declarat Bong.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, ar fi plecat din Singapore luni noaptea, împreună cu mama sa, pentru lua parte la procesul care va avea loc miercuri la Bucureşti, pentru condamnarea lui Silviu Ionescu. Contactat înainte de a părăsi Singapore, el a refuzat să comenteze rolul său în proces.

În cadrul anchetei, el a declarat iniţial că nu îşi aminteşte nimic despre accidentul în care a murit prietenul lui apropiat Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani, însă mai multe va putea spune doar în cadrul procesului ce urmează a avea loc în Capitală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: silviu ionescu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close