Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, ATAC la Ponta: El a fost mediocru, eu un VÂRF în meseria mea

Băsescu, ATAC la Ponta: El a fost mediocru, eu un VÂRF în meseria mea

Băsescu, ATAC la Ponta: El a fost mediocru, eu un VÂRF în meseria mea
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Noi 2013   •   20:14

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, miercuri, pe Victor Ponta că "şi-a construit cariera pe un furt intelectual", a fost "un procuror mediocru" şi "minte, în timp ce el a muncit, a fost "un vârf" în meseria sa şi are curaj să le spună românilor când sunt vremuri grele.
   
Preşedintele a spus că îl despart prea multe de Victor Ponta pentru a discuta cu acesta.
   
Traian Băsescu a spus că premierul Victor Ponta - pe care l-a numit insistent "plagiator" în declaraţia pe care a făcut-o miercuri la Palatul Cotroceni - "şi-a construit cariera pe un furt intelectual" şi a fost "un mediocru procuror", în timp ce el a avut o carieră de vârf ca şi comandat de navă.
   
"Ne despart mult prea multe, eu nu pot fi confundat cu unul care şi-a construit cariera pe furt intelectual, un om care a fost un mediocru procuror, eu am fost un comandat de navă de vârf, am fost un vârf în meseria mea, şi recunoscut ca atare. Nu ne leagă prea multe, el a plagiat, eu am muncit, el a fost mediocru, eu am fost un vârf profesional, el minte, eu am curajul să le spun românilor când sunt vremuri grele. Mă gândesc de multe ori ce ar fi fost dacă Ponta ar fi trebuit să anunţe măsuri de austeritate la un moment dat. (...) Nu am ce să discut, e prea mare diferenţa între noi", a afirmat şeful statului.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta teren nana
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close