Antena 3 CNN Actualitate Băsescu atacat de pensionari

Băsescu atacat de pensionari

Băsescu atacat de pensionari
31 Iul 2007   •   22:58

Prin intermediul unei scrisori, organizaţiile centrale reprezentative ale pensionarilor din România îi reproşează preşedintelui Traian Băsescu că s-a întâlnit cu o organizaţie de pensionari necunoscută pentru a dezbate problemele acestei categorii sociale. Vă reamintim că şeful statului s-a întâlnit, vinerea trecută, cu Federaţia Asociaţiilor Pensionarilor din România, organizaţie aflată la primul său congres de constituire.

Scrisoarea este semnată de preşedinţii a nouă organizaţii - Uniunea Generală a Pensionarilor din România, Federaţia Naţională a Sindicatelor Pensionarilor din România, Federaţia Unirea a Pensionarilor din România, Federaţia Naţională a CARP din România, Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război din MAp şi cea din MIRA, Uniunea Veteranilor de Război şi a Urmaşelor Veteranilor, Uniunea Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere şi Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în rezervă şi Retragere din MIRA.

?Ne exprimăm nedumerirea pentru faptul că din 2004, prima întâlnire organizată cu pensionarii a preşedintelui României a avut loc cu o asociaţie total necunoscută, fără nicio activitate în domeniu, cu o componenţă minoră şi eterogenă de preocupări, condusă de un nepensionar? se arată în scrisoarea trimisă preşedintelui Traian Băsescu de către organizaţiile centrale reprezentative ale pensionarilor. Cele 9 organizaţii subliniază că instituţiile statului ar trebui să aibă ?un contact permanent cu aceşti exponenţi ai societăţii civile care sunt organizaţiile de pensionari?.

Antena 3

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close