Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, despre cazul Fătuloiu: Nu e o imagine frumoasă pentru MAI

Băsescu, despre cazul Fătuloiu: Nu e o imagine frumoasă pentru MAI

Băsescu, despre cazul Fătuloiu: Nu e o imagine frumoasă pentru MAI
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Noi 2010   •   08:38

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, luni seară, cazul în care este implicat secretarul de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu. În opinia şefului statului, împrejurările în care s-a produs acest caz aduc o imagine defavorabilă MAI.

"Dacă ce s-a întâmplat intră la faptul că autorităţile române au capacitatea să sesizeze cu mita sau să ia negativ, că depinde... În orice caz, întâmplarea nu pune o etichetă frumoasă pe Ministerul de Interne şi nici măcar pe domnul Fătuloiu", a spus Băsescu, într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o la o emisiune difuzată pe postul B1TV. "Am spus doar că nu este o imagine frumoasă", a continuat şeful statului.

Întrebat dacă este de acord cu gestul lui Fătuloiu, privind organizarea flagrantului delict, Traian Băsescu a răspuns: "E un singur cuvânt: exclus''.

Procurorii DNA l-au prins, vineri, în flagrant delict pe omul de afaceri Cătălin Chelu, care a încercat să-i ofere mită secretarului de stat Dan Fătuloiu. Chelu şi alţi trei oameni implicaţi în dosarul mitei de la MAI au fost reţinuţi, sâmbătă dimineaţă, pentru 24 de ore, după ce fuseseră audiaţi toată noaptea de vineri spre sâmbătă. Ulterior, cei patru au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Băsescu, despre cazul Fătuloiu


×
Subiecte în articol: MAI
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close