Băsescu jigneşte cetăţenii României. Românii „golani” îi răspund fostului preşedinte: „La puşcărie!"

06 Apr 2015   •   22:10

Traian Băsescu îi jigneşte încă o dată pe cetăţenii români. După ce a fost huiduit, luni, la intrarea în clădirea unei televiziuni, fostul preşedinte a spus că oamenii care protestau sunt nişte „golani”, nişte „derbedei”.

O parte dintre oamenii care au protestat, de-a lungul vremii, faţă de fărădelegile comise de Băsescu au venit în platoul emisiunii Sinteza Zilei pentru a-şi exprima părerile faţă de fostul preşedinte.

Urmăriţi LIVE emisiunea Sinteza Zilei


Iată părerile oamenilor despre Băsescu:

„Dacă un pensionar de vârsta mea arată a fi golan, înseamnă că toţi pensionarii sunt golani”, a declarat doamna Maria Sava. „Este ruşinos să fim numiţi „golani" în săptămâna mare”, a adăugat pensionara.

"Pur şi simplu ne-a distrus şi trebuie să ne luptăm, să fim uniţi, să apărăm ce ne-a mai rămas”, a spus la rândul său doamna Viorica, aflată în platoul emisiunii Sinteza Zilei.

Ecaterina Pascu:  „Când o să intraţi dumneavoastră la puşcărie, nu vom mai ieşi în stradă şi asta va fi cât de curând”.

Antohi Aurel: „Protestez faţă de cetăţeanul turmentat de vreo trei ani. (...) E o familie penală, începând de la ginere. (...) El a făcut totul rău, a făcut bine numai familiei lui”.

Axan Hassan: “Aș vrea să se ducă la puşcărie, pentru că ne-a lăsat pe străzi”.

Tanase Andreea: „Am fost evacuaţi pe 26 martie din cauza domnului Băsescu. Locuiesc cu fetiţa mea şi cu soţul într-un garaj. L-aş întreba pe Băsescu: doarme liniştit? Nepoţii lui ar putea trăi în situaţia fetiţei mele? Nu-i doresc decât 100 de ani de puşcărie!”


Cezar, cunoscut sub denumirea „stegarul Pieţii Universității”, participant la protestele din 2012, a declarat: „Am ieșit în stradă pentru că nu mai suportam acest individ care ne-a fost preşedinte. (...) Băsescu este o imagine a noastră, este răul din noi. (...) Trebuie să ne trezim şi să luptăm pentru adevăr. (...) Crima este că noi tăcem".

Victor Boştinaru: Traian Băsescu este un caz de patologie politică
 


 x close