Antena 3 CNN Actualitate Băsescu nostalgic la botezul unei nave: "Orice navă are suflet!"

Băsescu nostalgic la botezul unei nave: "Orice navă are suflet!"

Băsescu nostalgic la botezul unei nave: "Orice navă are suflet!"
26 Iul 2007   •   20:39

Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi, la ceremonia de botez a navei ?Histria Giada?, tanc de produse petroliere şi chimice construit în Şantierul Naval Constanţa. Şeful statului a precizat că nu pierde nicio ocazie pentru a reveni în şantierul naval, ?de unde a plecat?. Băsescu se bucură că, deşi imediat după revoluţie şantierul a trecut prin momente de criză, acum, după privatizare, s-a revitalizat şi îi merge bine. ?Mulţi dintre ofiţerii care au fost cu mine pe Biruinţa sunt acum în conducerea şantierului. Îmi place că sunteţi un concurent serios al vecinilor de la Mangalia?, a spus preşedintele.

Ceremonia de botez al navei a fost oficiată de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, iar naşa navei este Elisabeta Sandu, soţia preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. ?Orice navă are suflet şi când eşti pe mare vorbeşti cu ea pentru că ea te aduce acasă?, a adăugat nostalgic preşedintele Băsescu.

Histria Giada are capacitatea de 41.000 tdw (tone dead weight) şi face parte dintr-o serie de zece tancuri de produse petroliere şi chimice construite în şantierul constănţean.

BĂSESCU LA ŞANTIERUL NAVAL:
Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close