Antena 3 CNN Actualitate Băsescu s-a întâlnit cu Prigoană la Cotroceni

Băsescu s-a întâlnit cu Prigoană la Cotroceni

Băsescu s-a întâlnit cu Prigoană la Cotroceni
07 Aug 2007   •   15:10

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit la Palatul Cotroceni, cu patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate. În grupul care s-a prezentat la preşedinţiei au fost reprezentanţi ai Euroconstruct Trading 98 şi Rosal. O parte dintre aceste firme au răspuns vineri, apelului făcut de Traian Băsescu pentru strângerea gunoaielor de pe cheiul Dâmboviţei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni.Întrebat dacă se întâlneşte cu preşedintele Băsescu, patronul Rosal, Silviu Prigoană, prezent la Palatul Cotroceni, a răspuns: "El se întâlneşte cu mine". Cei doi au discutat despre protecţia mediului.

În mai puţin de 48 de ore, sutele de angajaţi ai firmelor de salubrizare au evacuat sute de tone de gunoaie, aruncate pe malul Dâmboviţei de-a lungul ultimilor ani. Potrivit preşedintelui Băsescu, implicarea acestor firme în demers s-a făcut "pe baza principiului că ceva trebuie să se întoarcă la societate".

Întrebat dacă se va mai implica şi în alte probleme de mediu similare, Traian Băsescu a răspuns: "Nu, pentru că nu este treaba mea. Am vrut doar să dau un exemplu că ceva se poate face".

Antena3.ro

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close