Antena 3 CNN Actualitate Băsescu spune, primăria dispune şi se face curat la marginea Capitalei

Băsescu spune, primăria dispune şi se face curat la marginea Capitalei

Băsescu spune, primăria dispune şi se face curat la marginea Capitalei
03 Aug 2007   •   08:08
Traficul rutier pe Cheiul Dâmboviţei - tronsonul cuprins între podul Vitan-Bârzeşti şi şoseaua de centură - va fi închis timp de trei zile, începând de joi noaptea. Primăria a luat decizia pentru a facilita efectuarea unor lucrări de salubrizare a arterei. Hotărârea edililor din Bucureşti a venit imediat după ce preşedintele Traian Băsescu a fost în zonă şi şi-a arătat nemulţumirea din cauza gunoaielor de pe marginea drumului. Şeful statului a mobilizat importante forţe, care să asigure curăţirea zonei. Gunoaiele vor fi ridicate de mai multe firme de salubrizare bucureştene şi societăţi de construcţii ?autosesizate?.

Este vorba despre constructori pe care Băsescu îi cunoaşte de când era edilul şef al Bucureştiului şi cu care a vorbit ca să vadă dacă pot face ceva. "Nu este niciun constructor selectat", a spus Băsescu, subliniind că implicarea acestora în demers se va face "pe baza principiului că ceva trebuie să se întoarcă la societate".

Preşedintele a precizat că terenul plin de moloz şi gunoaie nu aparţine nici primăriei Capitalei, nici celei din Popeşti Leordeni, ci Administraţiei Domeniilor Statului, instituţie care nu are cu ce să ia molozul. "Gunoiul riscă să devină o emblemă a Bucureştiului", pentru străinii care merg spre litoral şi văd maldărele de deşeuri, crede şeful statului.

Acţiunea preşedintelui vine după ce primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu avertiza, la începutul lunii iulie, că ar putea demite toate persoanele responsabile pentru mizeria din comuna Glina, situată în apropiere de Bucureşti.

Şi Adrian Năstase promitea, în timpul mandatului său de premier, că va lua măsuri pentru a asigura ordinea în zonă. Până la această dată, lucrurile nu s-au schimbat însă prea mult.

DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI LA POPEŞTI-LEORDENI:

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close