Antena 3 CNN Actualitate Bătaie ca-n mahala la o librărie din centrul Capitalei (VIDEO)

Bătaie ca-n mahala la o librărie din centrul Capitalei (VIDEO)

Bătaie ca-n mahala la o librărie din centrul Capitalei (VIDEO)
Sursa foto: bataie bucuresti
29 Mai 2009   •   19:48

Mondenii din Bucureşti au maniere de mahala. Câţiva obişnuiţi ai evenimentelor cu circuit închis şi-au cărat, joi seară, pumni şi picoare, în centrul Capitalei. Şi-au scos ochii pentru un un telefon mobil şi câteva sute de lei.

Ştiu să dea, dar n-au rezistenţă. Doar sunt mai obişnuiţi să se uite pe sub fustele modelelor de la defilări. De acolo şi plecaseră atunci. Festivalul de modă pasarela Bucureşti - Paris, eveniment organizat de Ambasada Franţei. Au plecat cu capsa pusă şi au trecut la pumni într-o librărie.

Nimeni nu l-a ptut linişti pe tânărul Rambo din imaginile de mai jos. Nu-l interesează că a făcut ravagii în librărie. Nici o gură de aer nu l-a putut calma.

La venirea poliţiei, aflăm care era de fapt problema: ?Au furat un telefon şi încă 10 milioane şi au fugit aici?. ?Telefonul meu este acum închis şi este la el. Pentru ce? Noi n-avem nicio vină, domnule?, a replicat cel atacat.

Fără vină, dar cu telefoanele altora la el în buzunar, mondenul şi-a arătat muşchii şi în faţa poliţiei:
?Tovarăşe, pleacă de aici, că, de faţă cu poliţia, te bat de...?. În lumea lui, crede că-şi poate face dreptate de unul singur.



Observator

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close