Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu scaune și sticle într-un club de fițe din Iași

Bătaie cu scaune și sticle într-un club de fițe din Iași

A fost bătaie cruntă într-un club de fițe din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare. Se pare că scandalul a pornit de la o discuție aprinsă, însă de aici și până la încăierare generalizată nu a mai fost decât un pas.

Bătaie cu scaune și sticle într-un club de fițe din Iași
Sursa foto: sursa foto: BZI
de Gabriel Dano    |    13 Iun 2021   •   12:36

În nebunia iscată au început să zboare scaune și s-au aruncat sticle. Nu se cunoaște cu exactitate care a fost mărul discordiei dintre tineri. Potrivit BZI, conflictul a pornit după ce o femeie a fost agresată de un grup de arabi. Totuși, cei care asigurau paza în club au intervenit rapid pentru a aplana conflictul.

Tot conflictul a pornit de la un grup de arabi care au intrat în club după ce în prealabil mâncase în restaurantul de la parterul clădirii. Se pare că o femeie a fost mărul discordiei. Vorbim despre faptul că tânăra căsătorită a plecat din grupul de prieteni în care se afla și s-a îndreptat la baie. Totuși, la masa de lângă baie s-au instalat mai mulți cetățeni arabi care au început să o agreseze sexual pe femeie. Speriată, aceasta s-a dus la masa la care se afla grupul de prieteni și s-a plâns soțului ei care, nervos, s-a îndreptat, alături de prietenii lui, către grupul de cetățeni arabi. De aici, totul a escaladat într-o bătaie generală.

Ce spun polițiștii ieșeni referitor la incidentul din club

Polițiștii ieșeni au emis un scurt comunicat de presă prin care afirmă faptul că, în urma apariției în spațiul public a filmulețului, au dispus efectuarea unor verificări. Aceștia s-au sesizat din oficiu și împreună cu Serviciul de Investigații Criminale Iași dar și cu polițiștii Poliției Municipiului Iași vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în club

"Urmare a imaginilor apărute în spațiul public conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunt efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iaşi și Serviciului de Investigații Criminale Iaşi", arattă comunicatul.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close