Antena 3 CNN Actualitate Bataie la cazinou. Trei tineri din Baia Mare au ajuns la spital după o altercaţie cu bodyguarzii

Bataie la cazinou. Trei tineri din Baia Mare au ajuns la spital după o altercaţie cu bodyguarzii

Bataie la cazinou. Trei tineri din Baia Mare au ajuns la spital după o altercaţie cu bodyguarzii
23 Noi 2008   •   21:26

Bătaie cruntă într-un cazinou din Baia Mare. Trei tineri au ajuns la spital după ce au fost loviţi în cap cu diferite obiecte metalice. Victimele susţin că au fost bătuţi de către bodyguarzii localului, fără un motiv anume. Cei acuzaţi nu au dorit să comenteze incidentul.
Cei trei tineri susţin că au vrut doar să bea o bere şi să se distreze la aparatele mecanice şi au fost bătuţi fără motiv de bodyguarzi.
Cel mai grav rănit este un tînăr de 25 de ani. El este în comă, la Secţia Reanimare a Spitalului Judeţean Baia Mare. De cealaltă parte, unul dintre bodyuarzi spune că ei doar au aplanat scandalul pe care l-ar fi provocat victimele. Poliţiştii băimăreni au demarat cercetările în acest caz.
Autorii agresiunilor ar putea fi cercetaţi şi pentru infracţiunea de vătămare corporală, dar numai după ce victimele vor primi numărul de zile de îngrijiri medicale din partea medicilor legişti.
Antena3

×
Subiecte în articol: Baia Mare bodyguard
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close